Gayribeyefendi Savaş Dairesi 2024 tr-TR

Gayribeyefendi Savaş Dairesi (2024)

(Aksiyon - Komedi)
2024
IMDB
6.8
03 Eylül 2024

Aranızdan Eray, Zeynep ve Utku'nun da tavsiye olarak gönderdiği bu film, 1930'lu yıllarda, Almanya tarafından darbe üstüne darbe alan İngiliz ordusunun gizli operasyonlarını konu alıyor. Savaş yenilgiye doğru gidince Winston Churchill kolları sıvıyor ve Naziler'in karşısına çıkacak gizli bir birim kuruyor. İşte film de bu süreci ve yaşananları eğlenceli bir şekilde ele alıyor... Öncelikle yerli ve yabancı yorumları, eleştirileri okudukça bu filme çok fazla anlam yüklendiğini ve bu yüzden de hayal kırıklığı yaşandığını görüyorum. Fakat ben bu filmin, bir mesaj kaygısı gütmekten çok tarihi kişi ve olayları 'eğlenceli', mizahi bir dille ele alan bir işten daha fazlası olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden de film beni baştan sona kadar seyir keyfi yüksek sahneleriyle eğlendirmeyi başardı... Klişeler, tahmin edilebilir sahneler ve dahası... fakat beklentinizi dediğim kararda tutarsanız tüm bunlar size keyifli bile gelebilir... Şöyle boş, dingin bir kafayla açıp izleyin derim... Hadi tadını çıkarın!

Gayribeyefendi Savaş Dairesi - The Ministry of Ungentlemanly Warfare

filmine yorum yap!
Aslı B.
04 Eylül 2024
Usta Yorumcu
Orta karar beklentiyle izlenecek bir film. Eğlendirsin kategorisinde ama ben o kadar da eğlendiğimi söyleyemeyeceğim. Alman askerlerini sinek gibi avladılar, biraz s*lak gibi gösterilmişler :) Eğlenceden kasıt bunun gibi sahneler. Evet ismiyle müsemma gayribeyefendi bir film olmuş, boş vakitte, zaman geçirmek için izlenir.
Mahmut K.
04 Eylül 2024
Usta Yorumcu
Hareketli sahnelerin de bol miktarda olduğu, çok matrak bir film. Oyuncuların içinde hiç sırıtan yok. Kurgusu çok iyi, akıp gidiyor film.
the ministry of ungentlemanly warfare konusuthe ministry of ungentlemanly warfare film yorumgayribeyefendi savaş dairesi film konusugayribeyefendi savaş dairesi film yorumkomedi filmlerinazi konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.