Gözcüler 2024 tr-TR

Gözcüler (2024)

(Fantastik - Korku)
2024
IMDB
6.1
16
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
1s 42dk
IMDB
6.1
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Temmuz 2024

Aranızdan Utku'nun tavsiyesi ile izlediğim bu film; size burada daha önce tavsiye de ettiğim şu, şu ve şu filmlerde de imzası olan yönetmen M. Night Shyamalan'ın kızı Ishana Shyamalan imzalı bir film. Filmimiz, 28 yaşındaki bir kadının, girdiği bir orman yolunda yaşadıklarını konu alıyor... Başka bir şehre bir teslimat götüren kadın, kendini birden 'gizem' dolu bir ormanın içinde esrarengiz olayların tam ortasında buluveriyor. İşte filmimiz de bize bu süreci öncesi ve sonrasıyla birlikte aktarıyor... Öncelikle beklentisini orta karar tutanları tatmin edecek kadar sürükleyici ve başarılı gizem ögeleri ile izleyicisini tetikte tutmayı başaracak kadar etkili bir film bence bu... Yıllardır benimle olanların bildiği gibi, ben 'gizem' temalı işleri ekmeksiz götürüyorum.. İşte bu film de onlardan biri oldu benim için. Akıllardan çıkmayacak bir yapım değil belki, fakat yer yer geren ve merak ettirmeyi başaran, bazı yerlerinde bocalasa da damakta tat bırakan bir yapım bu... Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Gözcüler - The Watchers

filmine yorum yap!
Kaan A.
21 Ağustos 2024
Sıkı Üye
"Shyamalan" ailesinin kafasının farklı çalıştığını gösteren bir film. Merak ve gizem unsurları oldukça güzeldi. Sonu da fena bağlanmadı ama perilerle ilgili biraz daha mitolojik detay almak isterdim.
SPOILER [GÖSTER]
Bülent K.
13 Ağustos 2024
Usta Yorumcu
Bizdeki cin olayına farklı bir pencereden bakmışlar sanki, ortalama düzeyde, beklentiyi fazla tutmadan izlenebilecek bir film.
SPOILER [GÖSTER]
Cem G.
21 Temmuz 2024
Çaylak
Gayet başarılı bir kurgu. Son zamanlarda saçma filmlerin bolluğu arasında ilaç gibi geldi.
Kenan B.
18 Temmuz 2024
Sıkı Üye
İlk izlenim önemli benim için öyle en azından, filmin afişi ile alakasız buldum ilk başta, Kaan önermese kesinlikle izlemezdim, beklentilerinizi yüksek tutmadan izleyin derim, keyif alın.
Aslı B.
10 Temmuz 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi izleyip izlememekte kararsız kalmıştım. Burada da görünce izledim. Dürüst olmak gerekirse, biraz From dizisi çakması gibi olmuş. Başka filmlerden de esintiler hissettim. Orta karar bir gizem filmi. Sonu da beni pek memnun etmedi ama filmin kendini izleten bir tarafı da var. Çok büyük beklentilere girmeden izlenir.
Mahmut K.
09 Temmuz 2024
Usta Yorumcu
Gerilimin dozajı güzel ayarlanmış, uyandırdığı merak da sonuna kadar izlemenizi sağlıyor. Filmin sonlarında da tüm gizem çözülüyor, ucu açık kalmıyor. Orman içinde yaşanan gizemli olaylardan bahsetmek istemiyorum çünkü filmin bütün tadı kaçar. Fragmanı seyretmeden filmi seyredecekler olabilir, o yüzden detay yazmak istemiyorum, zaten yazıp yazıp siliyorum pot kırmamak için. Bu türün sevenlerini tatmin edecektir.
gözcüler film konusugözcüler film yorumgözcüler 2024 konusugözcüler filmithe watchers konusuthe watchers film konusugerilim filmlerigizem filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.