Rüyanda Görürsün 2023 tr-TR

Rüyanda Görürsün (2023)

(Komedi - Romantik)
2023
IMDB
5.9
3
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 31dk
IMDB
5.9
BU FİLM
521
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Eylül 2024

Hani bazen çok düşündürmeyen, zihni yormayan bir film izlemek ister ya insan, heh işte bu filmi de tam öyle bir zamanda açıp izledim... Fakat beklemediğim bir şey oldu ve gerçekten bana keyifli bir zaman geçirttiğini fark edip buraya kadar tutup size de getirdim. İş hayatına kendini kaptırmış zengin bir adam ile orta sınıf bir ailenin işine gücüne gidip gelen, kendi ayakları üzerinde duran güzel bir kızı konu alan filmimiz, bu ikilinin bir şekilde yollarının kesişmesini ve sonrasında içine düştükleri fantastik dünyada yaşadıklarını konu alıyor... Öncelikle Netflix imzalı şu film ile aynı konuyu işlese de, yani konuyu bilsem de bana keyifli bir zaman geçirtmeyi başardı bu film. Çok üst düzey oyunculuklar ve akıllardan çıkmayacak bir senaryo beklemeden sadece akıp gidecek bir film izleyeceğinizi bilmeniz gerek... Film bir yerde izleyicisini hayata dair düşündürmeyi de başarıyor... Hadi tadını çıkarın!

Rüyanda Görürsün - Rüyanda Görürsün

filmine yorum yap!
Hazal C.
18 Eylül 2024
Sıkı Üye
Murat Boz yerine başkası mı olsaydı diye düşündürdü aslında. Fakat ikilinin uyumu bence okey. Burcu Özberk çok güzel kadın :'( Boş zamanda izlenebilir. Ben keyifli buldum. Konusu farklı biraz.
Mahmut K.
16 Eylül 2024
Usta Yorumcu
Murat Boz'un oynadığı romantik komedi filmlerinin hepsini severek izledim. Bu da izlenebilir bir film ama sanki zoraki oynamış gibi geldi bana. Öldür Beni Sevgilim filmini 3-4 kez seyrettim ama bu filmi ikinci kez seyretmek pek içimden gelmedi.
Aslı B.
14 Eylül 2024
Usta Yorumcu
Era Ora filmini de izledim, bu filmdeki duygu daha güzel daha bizdendi. Keyifli vakit geçirdiğim bir film oldu, ayrıca Murat Boz hayranlarını da memnun edecektir. Kafa dağıtmalık izlenir, beğendim izleyin derim. Teşekkürler Kaan.
rüyanda görürsünrüyanda görürsün film konusumurat boz filmleriburcu özberk filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.