Sıradan Melekler 2024 tr-TR

Sıradan Melekler (2024)

(Dram)
2024
IMDB
7.4
6
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
1s 58dk
IMDB
7.4
BU FİLM
612
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Ekim 2024

Aranızdan Aslı ve Utku'nun da izlemem için tavsiye olarak gönderdiği, gözümden gerçekten yaşlar düşürmeyi başaran bu film, gerçek kişi ve olayları konu alan bir yapım... Küçük bir kasabada yaşayıp giden bir çekirdek ailemizin hayatına konuk olduğumuz filmimiz, ailemizin annesinin yakalandığı amansız bir hastalık sonrası yaşananları bize aktarıyor. Ailemizin en küçük kızı da karaciğer yetmezliği ile mücadele etmeye başlayınca durum giderek daha da kötüye gidiyor ve işte film de bize bu süreci öyle sağlam bir şekilde aktarıyor ki, yer yer yumruğunuzu ısırıp gözünüzden akacak birkaç damlayı dizginlemeye çalışıyorsunuz... Ben başaramadım, başarabilenleri kutluyorum... Kendimi "Ul*n 30 yaşında adamsın ne bu haller..." derken buluverdim. Özellikle bir babanın yaşadığı o çaresizlik anları beni gerçekten benden alıyor... En son bu hissi bu kadar kuvvetli şu filmde yaşamıştım... Aile ile rahatlıkla izlenebilecek bir film bu. Yanınıza peçete almayı unutmayın... Hadi tadını çıkarın! 

Sıradan Melekler - Ordinary Angels

filmine yorum yap!
Aslı B.
03 Ekim 2024
Usta Yorumcu
Çok dokunaklı, iç burkan bir hikayeydi, boğazım düğümlendi. Ben de yakın zamanda babamı kaybettim, insanın canı kadar sevdiği birini kaybetme korkusu yaşadığı o hastane odalarındaki çaresizliği çok iyi bilirim. Filmi izlerken yumruk sıkıp ağlamamak elde değil, zorlu şartlar, zorlu yollar. Yardımsever iyi insanların olduğunu görmek çok güzel, ben de olsam bir canın yaşaması için gözümü kırpmadan, aynı şeyleri yapmaya çalışırdım. Ayrıca organ bağışı çok önemli, bunu atlamayalım. Benim yok ama eğer kızlarınız varsa, bu filmi izlemek daha zor olacaktır.
ordinary angels film konusuordinary angels film yorumsıradan melekler konususıradan melekler film konusuaile filmleriailece izlenecek filmleren yeni dram filmleriağlatan filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.