Slingshot 2024 tr-TR

Slingshot (2024)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2024
IMDB
5.8
5
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 49dk
IMDB
5.8
BU FİLM
3.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Eylül 2024

Filmimiz, Satürn'ün uydusu Titan'a doğru dünyadan yola çıkan 3 profesyonel astronotun yaşadıklarına odaklanıyor. Ekip, yolculuklarında hız kazanmak için hayati bir manevra yapıp uyku kapsüllerine dönmeyi planlarken birden işler farklı bir şekilde gelişiyor ve astronotlarımızda bazı kafa karışıklıkları oluşmaya başlıyor... İşte bu süreçten sonra da film "psikoloji" konusuna daha da ağırlık vererek ilerleyip bizi sonuna kadar götürmeyi başarıyor... Öncelikle bir 'uzay filmi' olarak lanse edilse de beklentinizi buna göre ayarlamayın derim, aradığınız o macera dolu 'uzay filmi' bu olmayabilir. Çünkü filmimiz uzay ve gezegenlerden çok astronotlarımızın zihnine ağırlık veriyor ve 'insan psikolojisinin' farklı şartlarda nasıl şekil değiştirdiğine tanıklık ediyoruz. Yavaş ilerleyişine ve IMDb puanına çok takılmadan, sonuna kadar bir şekilde izleyin derim bu filmi... Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın tabi, had tadını çıkarın!

Slingshot - Slingshot

filmine yorum yap!
Mahmut K.
17 Ekim 2024
Usta Yorumcu
Sadece 'izledim' butonuna bastım. Arada kaldım ama çok da beğendiğimi söyleyemem. Çok ağır ilerliyor. Sadece filmin sonu ilginç, onu da hangi sona inanmak istiyorsanız siz bilirsiniz diye seyirciye bırakmışlar.
SPOILER [GÖSTER]
serkan ö.
13 Ekim 2024
Çaylak
Konu yine acaba diye düşüneceğiniz bir duyguya kaptırmayı işlemiş. Yavaş gittiği gerçek ama zaten oda filmleri gibi çok da heyecanlı geçmesini beklemek doğru değil. Ama bazen sizi şaşırtabiliyor. Seyredilir mi tabii ki de izlenir.
Aslan A.
27 Eylül 2024
Ben filmi beğenenlerdenim. İzlemeye başladığımda prodüksiyon kalitesi düşük bir film izliyorum diye düşündüm zira bu kadar dandik dizaynı olan uzay gemisi olmaz diyordum ama finalde uzay gemisinin neden ucuza kaçılmış gibi göründüğünü de anlıyoruz. Filmin en sevdiğim tarafı Antarktika'daki bilimsel araştırma laboratuvarında yaşanan olayların hikayesinin anlatımıydı. Gerilim filmi olarak bence bekleneni veriyor ama fazlası da var.
SPOILER [GÖSTER]
Aslı B.
24 Eylül 2024
Usta Yorumcu
Casey Affleck'in oyunculuğunu pek beğenmedim. Filmin ilk 1 saati biraz sıkıcı, sonradan biraz ilginç hale geliyor. Türü konusunda ikilemde kalınan bir film. Sonlarına doğru biraz da olsa memnun ediyor, ortalama pek beğendiğim söylenemez, izleyip izlemekte karar sizin.
Kazım U.
23 Eylül 2024
Sıkı Üye
Başroller tanınan simalar olunca beklenti yükseliyor haliyle. Çok büyük bir uzay filmi beklemeyin derim ama izletiyor ve şaşırtıyor.
slingshot filmislingshot film konususlingshot film yorumslingshot film yorumlaruzay filmiuzay temalı filmlerpsikoloji filmleriastronot filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.