Sputnik 2020 tr-TR

Sputnik (2020)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2020
IMDB
6.5
8
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 53dk
IMDB
6.5
BU FİLM
4.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Haziran 2024

Bu Rus filmi, bir uzay görevi sonrasında olup bitenleri konu alıyor. Görevde gizemi çözülemeyen bir kaza yaşanıyor ve kozmonotlar dünyaya döndükten sonra bazı şeylerin ters gittiği fark ediliyor ve filmimizin gizem ve gerilim kısımları da işte tam da burada başlıyor. Kozmonotun basit sağlık sorunları olduğu sanılsa da iş biraz daha garipleşiyor ve kozmonot, çok başka bir dünyanın tam ortasında kalıyor... Öncelikle başta da söylediğim gibi bu bir Rus filmi. Yani soğuk, gri bir atmosfer sizi bekliyor fakat asla kötü değil, ben bu tür filmlerde bu Rus atmosferini çok beğeniyorum. Film bana kendini izletmeyi başardı. Beklentinizi orta karar tutup izleyin derim... Bu filmi severseniz, yine bir diğer Rus filmi olan, benim de gerçekten başarılı bulduğum şu filme de göz atın derim... Hadi tadını çıkarın!

Sputnik - Sputnik

filmine yorum yap!
Mahmut K.
24 Haziran 2024
Usta Yorumcu
Gerilim seviyesi tatminkar, merak uyandırıcı güzel bir Rus filmiydi. Sonu pek istediğim gibi olmasa da genel akışı, hikayenin işlenişi oldukça tatmin edici. Puanını hak eden güzel bir film.
Aslı B.
22 Haziran 2024
Usta Yorumcu
Güzel, başarılı bir Rus filmi. Benim ilgimi çeken bir konusu olduğu için, sonuna kadar merakla izledim. Biraz kasvetli bir havası var, bundan sıkılıp sıkılmamak, kişiye göre değişir. İşte bir de daha farklı, daha şaşırtıcı bir sonu olsaydı film tadından yenmezdi bana göre, filmin devamı olmasını isterim, izlenir teşekkürler Kaan.
rus filmirus film önerileriuzay filmlerisputnik film önerisisputnik filmi konusubilim kurgu film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.