What You Wish For 2023 tr-TR

What You Wish For (2023)

(Gerilim - Suç)
2023
IMDB
6.7
1s 41dk
IMDB
6.7
BU FİLM
711
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Eylül 2024

Aranızdan Fedayi'nin de "Tavsiyeni Gönder" köşemizden gönderdiği bu film; bazı sorunlar yaşayan yetenekli bir şefin, yine kendi kadar yetenekli olan başka bir şef arkadaşını ziyaret etmesiyle başına gelen olayları konu alıyor... Adamımız, arkadaşının cennet gibi evine gidince 'Nerden geliyor abi bu değirmenin suyu?" diye düşüncelere dalıyor ve birden kendini içinden çıkılamayan olaylar zincirinin tam ortasında buluveriyor... Bu film, ilginç şekilde beklentimi alt üst etmeyi başardı. Film, aşırı sakin fakat temelinde ince ince bir gerilimle de devam ederken direksiyonu öyle bir yere kırıyor ki, bu şaşkınlığınızı sonuna kadar üzerinizden atamıyorsunuz. Şaşırtıyor mu? Kesinlikle. 'Ne olacak?' deyip sürüklüyor mu? E o da tamam... Bence bu filme bir şans verin derim. Orta seviyenin 1 tık altındaki oyuncu kadrosu ve farklı işleyişi ile bence izlemeye değer bir şeyler sunuyor gibi... Yorumunuzu aşağıya bekliyorum, hadi tadını çıkarın!

Not: Hassas görüntüler içeren filmleri izlemeyi zorlananlar dikkat etmeli. 

What You Wish For - What You Wish For

filmine yorum yap!
Aslı B.
19 Eylül 2024
Usta Yorumcu
Gerilim dozu azdı, beni tatmin etmedi. Çok ilginç bir konu değil, işlenişi çok yavan geldi bana, ortalamanın çok altında bir film bence. Yavan olduğu gibi çok yavan da bitti, beni sarmadı.
Utku
18 Eylül 2024
Sıkı Üye
Uzun zamandır bu tarz film arıyordum iyi oldu bu, hızını kaybetme kaan, daha seri öneriler bekliyoruz. Ayrıca paylaştığın filmlere artı yaş grubunu yazarsan da izleyenler açısından daha bilgilendirici olur.
Mert A.
18 Eylül 2024
Sıkı Üye
2022 yapımı Fresh filmini izleyenler bu filmi de beğenebilir :) Beni sardı.
Hazal C.
18 Eylül 2024
Sıkı Üye
Kaan'ın notu önemli. Herkese göre bir film değil. Ben merakla izledim. Fakat içindeki bazı sahneleri yüzünden izleyemeyenler olacaktır.
what you wish for konusuwhat you wish for film konusuwhat you wish for film yorumgerilim filmlerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.