Yalnız Kurtlar 2024 tr-TR

Yalnız Kurtlar (2024)

(Komedi - Suç)
2024
IMDB
6.6
10
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 48dk
IMDB
6.6
BU FİLM
2.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Ekim 2024

Filmimiz, her biri de kendi alanında profesyonel olan 2 başarılı adamın, bir gece aynı operasyon için olay yerine davet edilmelerinden sonra yaşadıkları olaylar zincirini konu alıyor... Öncelikle ne hop oturup hop kalkacağınız bir aksiyon, ne de gerim gerim gerileceğiniz bir gerilim sahnesi mevcut bu filmde.. Filmimizde sadece 2 usta başrolümüzün 1 gece yaşadıklarını izliyoruz. Büyük bir kısmı diyaloğa dayalı olan film, bir şekilde beni sonuna kadar sürüklemeyi başardı... Hiç abartısız söylüyorum; Tam 3 sahnede ciddi anlamda kahkaha atma seviyesinde gülerken buldum kendimi... 2 usta oyuncu da o kadar usta ki; sadece doğru zamandaki mimikleriyle bile filmin mizahını üst seviyeye çekmeyi başarabiliyorlar. Zekice atışmaları, birbirlerine sürekli giydirmeleri, o koşuşturmaca ve keyifli replikleriyle ben bu filmi gerçekten beğenenlerdenim... Beklentinizi orta karar tutup izlerseniz sizin de bana katılacağınızdan eminim... "Eğlendirsin" kategorime çok yakışan bir film oldu bu, yorumlarınızı mutlaka yazmayı unutmayın... Hadi tadını çıkarın!

Yalnız Kurtlar - Wolfs

filmine yorum yap!
Bülent K.
08 Ekim 2024
Usta Yorumcu
Bu iki ismin bir araya geldiği filmin kötü olma ihtimali yoktur zaten. Güzel, eğlenceli bir filmdi, tavsiyedir.
Mahmut K.
04 Ekim 2024
Usta Yorumcu
Bayıldım filme. İki usta aktör oyunculuk dersi vermiş. Müthiş sempatikler, boş boş konuşsalar yine izlersin.
Mehmet C.
02 Ekim 2024
Sıkı Üye
Kesinlikle çok keyifli filmdi. Hele bir bagaj sahnesi var ki gerçekten güldürdü... 2 jönü izlemek çok keyifli geldi bana. Sadece 2 saat oturup konuşsalar bile izletirler. İşte sanatçı olmak.
Aslı B.
01 Ekim 2024
Usta Yorumcu
Son zamanlarda izlediğim en sağlam filmdi. Eski kulağı kesiklerden diyeceğim de ayıp olacak :) İki usta aktörün birbiriyle tatlı tatlı didişmelerini izlemek çok keyifliydi. Filme espri katan küçük küçük komik detaylar vardı. Sürükleyiciliği gayet güzel hiç sıkılmadan izledim. Mutlaka izleyin derim, teşekkürler Kaan.
Nazlı Ç.
01 Ekim 2024
Sıkı Üye
Beklentisiz açtım ama yine de bu 2 insanın oynadığı film basit bir film olamaz diye de düşünmedim değil. Ve bence beni tuttu da bayağı. Meraklandırıp içine çekiyor şimdi ne olacak diye yer yer güldüm de sona doğru bir an çok üzülcem sandım ama şaşırttı. Ayrıca diğer çocuğu tanımıyorum hiç ama iki ustanın yanında bence mükemmeldi o da.

Ek olarak tüm konuyu ve yaptıklarını konuşmalarını düşününce konunun hiç de bu olmadığını düşünüyorum. Tamamen gerçek hayatları ve ortak yaptıkları işleri ikisinin de oyunculuk hayatlarının en iyileri olmaları sonra beraber aynı filmde oynayıp filmde aynı görevi paylaşmaları.. Özellikle o çocuğu vurmamalarının da aslında değiştiklerini ve yeni oyunculara şans verdiklerini düşündüm çok mu ütopik oldu bilmiyorum ama bu his de çok güzeldi. Ve son sahnede aslında o adamlardan kurtulmaları değil de bu filmin başarısı ve izleyiciden kendi diğer başarıları gibi geçmesini gösteriyor gibiydi..
SPOILER [GÖSTER]
wolfs film konusuwolfs film yorumwolfs konusuyalnız kurtlar filmiyalnız kurtlar film konusuen yeni filmlerieğlenceli film önerilerieğlenceli filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.