Yetişkinler İçin Aşk 2022 tr-TR

Yetişkinler İçin Aşk (2022)

(Gerilim - Suç)
2022
IMDB
6.6
(10) 5 21 0 5
21
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
1s 46dk
IMDB
6.6
BU FİLM
4.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Temmuz 2024

Aranızdan Hakkı, Aslı Balkan ve Fatih Bakan'ın tavsiye olarak gönderdiği bu Netflix filmi, gerçekten beklentimin üzerinde çıkmayı başardı. Filmimiz, kendi yağlarında kavrulup giden çekirdek bir aileyi merkeze alarak ilerliyor. Çocukları ciddi bir hastalık geçiren çiftimiz, bu bunalım sürecinde birbirlerine olan ilgiyi biraz kaybediyor ve ailemizin annesi, eşinin kendisini aldattığını düşünüyor... İşte o ana kadar yokuş çıkan film de tam olarak o andan sonra uçurumdan aşağıya doğru el freni çekilmiş araba gibi hızla düşmeye başlıyor... Bu örneğimi, filmi izlerken daha iyi anlayacağınıza eminim... Başta da söylediğim gibi, film beklentimin gerçekten üzerinde çıkarak beni şaşırttı. Netflix'te bu filmi nasıl gözden kaçırmışım, şöyle bir kendimi sorguladım. Fakat ben kaçırdım siz kaçırmayın... Ayakları yere sağlam basan, hem ilişkiler hem de 'suç' üzerine gayet başarılı bir yapım bu. Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Yetişkinler İçin Aşk - Loving Adults

filmine yorum yap!
dila_k
22 Eylül 2024
Sıkı Üye
Hiç böyle bir film beklemiyordum. Heyecanlıydı ve şaşırttı.
FuaT
22 Eylül 2024
Sıkı Üye
Sakin bir şekilde başlayıp gerilimi tırmandırmayı güzel başarmış. Tedirginlik hissettirdi izlerken.
charlottee
09 Ağustos 2024
Bu siteden görüp izlediğim ilk film bu oldu. Ben çok beğendim, uzun zamandır bu türde bir şey izlemiyordum heyecanlı ve izleyiciyi ekranda tutan bir film olmuş. Her detayın aşırı mantıklı işlendiğini düşünmüyorum 'yok artık' dediğim şeyler oldu ama o da tuzu biberi olsun :)
Gökçen Y.
06 Ağustos 2024
Usta Yorumcu
Şaşırtıcı bir filmdi, izlemeye değer mi? Kesinlikle. Malum, son zamanlarda iyi film bulmak çok zor. Teşekkürler Kaan.
Cem G.
30 Temmuz 2024
Çaylak
İzlemeye değer. Eşimle izleyerek güzel zaman geçirdik.
Kez U.
30 Temmuz 2024
Çaylak
Hızlı başlayan, ortasına doğru farklılaşan (iyi anlamda) etkileyici bir filmdi. Verilen puandan daha fazlasını hak ediyor bence. İzlemenizi tavsiye ederim!
Ayşegül A.
27 Temmuz 2024
Sıkı Üye
Tek kelimeyle mükemmeldi. Mantık hatası yok denecek kadar az olan bir filme az rastlanır. Hiç düşünmeden izleyin.
Ayşen T.
18 Temmuz 2024
Müthişti... Tavsiye ederim..Ters köşe gibi bir film. Daha ne yazayım bilemedim.
Mert A.
03 Temmuz 2024
Sıkı Üye
Nadir de olsa netflix'ten böyle iyi yapımlar çıkıyor da verdiğimiz paranın bir karşılığını görebiliyoruz. Ben başarılı buldum açıkcası.
Aslı B.
03 Temmuz 2024
Usta Yorumcu
Oldukça ilginç, zekice kurgulanmış ve şaşırtıcı buldum. Bence izlenmesi gereken filmlerden. Biraz da ibretlik. Tehlikeli sularda yüzenlerin sonunu gösteren bir hikaye. Yalnız bence sonunda bir soru işareti bırakıyor.
Daha fazla yorum0
yetişkinler için aşk konusuyetişkinler için aşk film konusuyetişkinler için aşk yorumyetişkinler için aşk film netflixloving adults film konusuloving adults film yorumloving adults netflix filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.