Young Woman And The Sea 2024 tr-TR

Young Woman And The Sea (2024)

(Dram - Biyografi)
2024
IMDB
7.4
11
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
2s 9dk
IMDB
7.4
BU FİLM
7.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Temmuz 2024

Aranızdan Utku'nun tavsiyesi ile izlediğim bu film, gerçek bir hikayeyi konu alıyor. Suya girdiğinde 'hasta' olacağı düşünülen ve bu yüzden belli bir yaşa kadar ailesince sudan uzak tutulan genç bir kızı ve bu azimli kızın yazdığı tarihi konu alıyor filmimiz. Hırslı sporcumuz, toplumdaki kadın-erkek eşitsizliğine de dikkat çekip, kadınların sporda ve günlük hayatta önünü açabilmek için Fransa'dan İngiltere'ye yüzerek ulaşmayı hedefliyor ve işte biz de tam olarak bu süreci başından sonuna kadar izleme fırsatı buluyoruz... Gerçek kişi ve olayları konu alan filmleri hem iyi bir şeyler izlemek, hem de tarihten bir şeyler öğrenip kültürlenebilmek için büyük bir keyif ile izliyorum. Bu film de onlardan biri oldu benim için. Çok etkileyici bir şeyler tabi ki de beklemeyin, fakat tarihin sayfalarında yer alan önemli bir kişi ve olayı daha yakından incelemek isterseniz, bu filmi izleyin derim... "Kaan demişti" dersiniz... Hadi tadını çıkarın!

Young Woman And The Sea - Young Woman And The Sea

filmine yorum yap!
Yasemin B.
09 Eylül 2024
Çaylak
Çok çok keyifli ve ilham verici bir film! Müthiş bir azim örneği ve tekrarlanmayacak bir hikaye. Tavsiye olunur.
Bülent K.
05 Eylül 2024
Usta Yorumcu
Ailecek izledik ve çok beğendik. Sahneler, oyunculuklar, kostümler, dış mekan gerçekten çok güzeldi. Film sizi içine alıyor ve bitene kadar da bırakmıyor. Ailecek izlenebilecek film arayanlara da ayrıca tavsiye edilir. Rahatsız edici hiçbir sahne yoktu. Şimdiden keyifli seyirler.
Albert K.
12 Ağustos 2024
Sıkı Üye
Ben çok beğendim, Trudy belki kazanamadığı madalyaları kazansaydı tarihe geçmezdi ancak Manş nehri denemesiyle adını altın harflerle tarihe yazdırmış. Takdire şayan bir hayat hikayesi.
Mesut S.
04 Ağustos 2024
Tavsiyenizle izledim, benzer bir filmi daha önceden izlemiş olsam da bu filmi çok beğendim. Teşekkürler.
Müberra T.
01 Ağustos 2024
Sıkı Üye
Mükemmel bir başkaldırı. Cinsiyet eşitsizliğine vurulan bir tokat adeta. Gerçek hikaye izlemek isteyenler kaçırmamalı. KPSS'de bile çıkabilir :)
Aslı B.
30 Temmuz 2024
Usta Yorumcu
İzlemek için sıraya aldığım bir filmdi, burda görünce ilk sıraya alıp izledim. Delilik mi, cesurluk mu, tutku mu, inat mı, tüm engellemelere ve olumsuzluklara karşı amansız bir mücadele, bunu izlemek inanılmazdı. Bir kadın olarak da feminist damarlarım da kabarmadı değil :)) Gerçek hikayeler ve de böylesine destansı hikayelerin mutlaka izlenmesi taraftarıyım. Bu filmi tavsiye olarak yollayan Utku'ya da, Kaan'a da çok teşekkürler.
young woman and the sea konusuyoung woman and the sea film konusuyoung woman and the sea yorumyoung woman and the sea film yorumgerçek filmleryaşanmış filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.